Bottenmöte och livsviktiga poäng..

02.10.2022

Singel - Unibet

Måndag 3 okt 21:00 King Power Stadium

Leicester - Nottingham asian handicap -1 2.30 x 350 kr

Ligajumbon Leicester är i stort behov av poäng och förväntningarna att tränaren Brendan Rodgers ställer upp med en offensiv startelva är självfallet solklart. Ingen seger på sju spelade omgångar och den sämsta säsongsinledningen på år och dar, en inspelad poäng.

Skador stör fortfarande men har viktige Wilfred Ndidi (defensiv mittfältare) spelklar efter att han fått avbrutit sin landslagssamling på grund av illamående.

Prel.startelva: Ward; Castagne, Evans, Faes, Justin; Ndidi; Maddison, Tielemans, Dewsbury-Hall, Barnes; Vardy

Skador: Ricardo Pereira, Ryan Bertrand

Nästjumbon Nottingham har inte heller rosat marknaden trots att lubben slagit rekord i antal värvningar. Tränaren Steve Cooper har onekligen svårt att få ihop lagdelarna och framförallt är det stort läckage i backlinjen. Vi får förvänta oss en ganska defensiv och försiktig matchplan.

Prel. startelva: Henderson; Williams, Worrall, Cook, Lodi; Yates, Freuler; Johnson, O'Brien, Lingard; Awoniyi

Skador: Moussa Niakhaté, Morgan Gibbs-White, Scott McKenna, tveksam till spel Emmanuel Dennis

Statistik: 1-2-2 (0-1-1) Leicesters hemmastatistik denna säsong är: 0-1-2. Nottingham Forests bortastatistik denna säsong är: 0-1-2.

Upp till bevis för Leicester som jag anser är det klart bättre laget. Nottinghams vilda inköp av spelare är en chansning som jag knappast tror håller. Förlust här och Steve Coopers dagar som tränare är räknade...

Lycka Till vid Rygg!

Curre