Blackburn till fina 3.20

20.11.2020

Singel - Unibet

Luton - Blackburn asian handicap -1   3.20 x 400 kr

Avspark: lördag 21 nov kl 16:00

Hemmalaget överraskar så här långt men räcker inte till mot de bättre lagen. Smal trupp men så länge skadeläget är ljust så är det bara att tuta och köra.

Senaste Nytt: "Hattmakarna" har hållit ihop defensiven på ett bra sätt men mest vare tur och kämpatakter. Här får man besök av ett organiserat lag med skytteligaledaren Adam Armstrong. Får tillbaka lånet från Sheffield U försvarsspelaren Rhys Norrington-Davies medans Matty Pearson återgår till sin ordinarie plats som mittback, plus.

Skador: Dan Potts (mittback), Brendan Galloway (ytterback), Eunan O'Kane (defensiv mittfältare) i korthet betyder det här avbräck för den ordinarie startelvan.

Om Blackburn ska räknas till de bättre lagen låter jag vara osagt men gästerna har en riktig vass offensiv vilket kan bli avgörande på lördag.

Senaste Nytt: Lite småtrubbel i laget efter uppehållet. Tränade lätt idag och hade matchgenomgång inför kommande möte. Förste målvakten Thomas Kaminski och ytterbacken Ryan Nyambe är frågetecken, målvakten testades positivt för covid-19 och Nyambe ådrog sig en lårskada på landslagsuppdraget för Namibia. Bägge testas under fredagen. Defensive mittfältaren Corry Evans lär inte heller han komma till spel, drog på sig en skada i matchen mot QPR. Annars ser det bra ut på träningen säger den hårt prövade tränaren Tony Mowbray. Anfallsstjärnan Bradley Dack är tillbaka i träning men saknar matchkondition för 90 min. Aktuell för bänken månne?

Skador: Lewis Travis, Daniel Ayala, Derick Williams, Corry Evans (ny på skadelistan). Frågetecken för Bradley Dack och Aynsley Pears.

Satistik: 1-0-2 (1-0-1) Till 40% är tvåan ett spikförslag.

Lycka Till/

Curre