ATG Sport först med att limitera en kund...

03.01.2019

En för mig känd EU-bookie-spelare spelade två spel hos ATG Sport, två lagda spel på NHL för 2 100 kronor respektive 2 400 kr. Bägge spelen satt med god marginal och nu är inte kunden välkommen att spela mer än någon hundralapp på sportspelen.

Under alla mina år som spelläggare har jag aldrig varit med om detta tidigare. Att göra den här bedömningen efter två lagda spel har nog aldrig förekommit hos något spelbolag mig veterligen.

Svenska Spel har en limit på 5 000 kronor på 25 objekt, för alla kunder. På ett slumpvalt 1/2-alternativ har Svenska Spel 93,75 % återbetalning medan ATG ligger på 95,75 på samma objekt. Över tid är varje procentenhet intressant för ... låt oss kalla det ... väldigt återkommande spelare. Så det finns för- och nackdelar på båda sajterna.

Vd Lord Skarplöth har uttryckt sig att han inte vill riskera hästsportens pengar men om inte en kund får spela 1000 kr på en Premier League-match har man sannerligen dragit det till sin spjutspets.

Speltipsochdesign rekommenderar absolut inga spel hos ATG Sport trots att jag själv är hästägare till travhästar på Solvalla.