Aston Villa spelas...

17.12.2019

Singel - Unibet

Aston Villa-Liverpool asian lines 1:halvlek -1 2.43 x 500 kr

Avspark: tisdag 17 dec kl 20:45 EFL Cup

Efter tre raka nederlag kommer Aston Villa att rotera i truppen till kvällens ligacup-match. Jack Grealish , John McGinn, målvakten Jed Steer och Kienan Davis kommer att vilas till helgen.

Tränaren Dean Smith kommer att testa olika alternativ, Anwar El Ghazi och Trezeguet på topp månne? På lördag väntar en blytung hemmamatch mot bottenkollegan Southampton.

Prel. startelva: Nyland - Mohamady, Konsa, Hause, Taylor - Lansbury, Luiz, Hourihane - Jota, Ghazi, Trézéguet.

Skador/frågetecken: 1:e målvakten Jed Steer på skadelistan, frågetecken för Conor Hourihane (defensiv mittfältare), Tyrone Mings (mittback - kommer ej att riskeras), Keinan Davis (anfallare).

Liverpool är som bekant iväg till Qatar för att spela VM för klubblag. Samtliga herrar som ingår i truppen förutom skadade Joel Matip, Dejan Lovren, Fabinho och Nathaniel Clyne har lämnats hemma och kommer inte till match här.

Liverpool kommer till spel med en försvagad U23-uppställning där en av de unga stjärnorna Rhian Brewster är ett frågetecken. Såväl Curtis Jones och Neco Willliams är med de "stora pojkarna" till Qatar.

Jag chansspelar lite på Aston Villa som med rätt inställning ska kunna "köra över" ungdomslaget. Elvan ser stark ut i mina ögon.

Lycka Till/

Curre