Arsenals manager ifrågasätts...

07.12.2020

Det spelade ingen roll att Arsenal var spelmässigt bättre, för Tottenhams superduo behövde bara två chanser och Arsenals tränare Arteta blir allt mer pressad.

Arsenal låg under och jagade kvittering mot Tottenham i Londonderbyt under söndagen. Då tappade Arsenal bollen på mittplanen, och Tottenham kontrade - fyra mot två. På planen fanns inte Arsenals defensiva mittfältare Thomas Partey, eftersom han kände sig skadad.

- Jag applåderar deras första mål, det är världsklass, men vid andra målet är vi en man mindre. Vi lämnar ett stort gap i mitten, och de utnyttjar det. Han (Thomas Partey) måste stanna på planen, säger han enligt BBC och fortsätter:

I en intervju med Sky Sports utvecklade Arteta sina tankar angående Partey-situationen. Vid sidlinjen sågs han putta ut mittfältaren på planen igen, trots skadan.

- Jag ville ha honom på planen och att han skulle göra allt han kunde för laget i den situationen. Hur som helst kunde han inte fortsätta.

Arteta tycker att Arsenal dominerade resten av matchen, men att de saknade kvalité vid avslutningslägena. Efter matchen lät han något uppgiven.

- Jag vet inte vad vi ska göra. Om vi inte kan göra mål kan vi inte förbättra vår situation.