Årets första V75-finaler på Åby 2 feb...

02.02.2019

Dubbla open-stretch och en väldigt öppen omgång väntar på Åby 2 februari när V75-finalerna ska avgöras. Noll-gradigt och uppehåll och en bana som bör hålla gott skick för årstiden.

Analys av omgången:

Från att ha varit två skapligt stora förhandsfavoriter så är det bara toppstoet i inledande 15-hästarsloppet för ston över tre volter (V75-1) 11 Southwind Feji som är över 50%-strecket. Högt spelvärde i omgången och den som hittar rätt spik att luta sig mot och utgångshästar kan få riktigt bra betalt på 7 rätt.

Vi har analyserat omgången hela veckan och nu är vi inne på slutspurten några timmar kvar till start. Spiken är klar och ett lås får kompanjera i jakten på de större slantarna. Sedan spelar vi med 4 lopp med A-hästar där två måste vinna och ett öppnare lopp med flera B-hästar och ett par skrällar. Som vanligt är det sedan max 1 C-häst som får vinna för att Joker-systemet ska slå fullt.

System: 3932 kr  16 andelar 246 kr/ andel

Systemkrav: 2-4 A-hästar måste vinna Max 1 C-häst får vinna.

Dagens spelvärda drag:

V75-1: 13 Catch My Love (2%) : Tävlat i tuffa årgångslopp förra året fin form och hög kapacitet - Bortglömd!

V75-3: 12 Volocity de Vie (3%) : Tufft utgångsläge, men det ser ut att bli bra tempo på loppet, med rätt framdragning så kan han bli giftig.

V75-5: 5 Global Undecided (4%) : Galopperade senast men gjord en fin upphämtning. Uppåt från Stall Nurmos och Jänkarvagn första gången! Ev. Helstängt HL.

V75-6: 7 Nimbus C.D. (4%): Två lopp i kroppen och en stärkande vinst i enklare litet fält senast. Även om stallet ligger lågt så kan han skrälla med rätt lopp.

Kioskvältare:

V75-1: 14 Ile Saint Louis (1%) : Gillar inte riktigt att tävla med skor men gjort det godkänt med tuffa upplägg  och här är det ingen som tror på henne!

V75-7: 1 Frankie Brodde (1%) : Kan få fin invändig resa om han inte hamnar för långt bak och sedan utnyttja open stretch med vass spurt.


Lycka till! /

Annika