Årets första barfotadans på Halmstads V75 den 2 mars...

26.02.2019

Det våras på travbanorna och barfotaförbudet hävs 1 mars. Plusgrader och fina förutsättningar för skoryck vankas på lördag enligt rapporterna. En extra faktor att ta hänsyn till i analyserna inför lördagens V75 på Halmstad.

Stoeliten och Guldloppet med endast 8 hästar till start - små fält brukar ge chanser till flera. Största favoriten på förhand finner vi i Klass I-loppet (V75-5)  italienskfödda fuxen 5 Vlad Del Ronco (64%!) som vann på ett imponerande sätt på Axevalla i V75-debuten med Björn Goop i sulkyn. Känns dock lite väl överspelad då han i övrigt endast vunnit i enklare sällskap - fågel eller fisk? Vi garderar loppet.

I Gulddivisionen (V75-3) har 4 Dante Boko under veckan klivit fram som klar favorit (48%) då det aviseras skoryck, helstängt huvudlag och full gas mot ledning... det finns några svårbedömda motbud i loppet.

Vi inleder omgången med att spika favoriten i Sto-eliten där 7 Darling Mearas maxas i sin sista start innan hon flyttar till regi Åke Svanstedt i USA. Den andra spiken kommer direkt efter i V75-2 där vi tror starkt på 6 Burning Man från stall Petri Puro. Spets är inte givet trots springspåret, men han kan vinna även bakifrån.

Gott om roliga spelidéer där vi håller fast vid vår tro på 2 Timone Ek i V75-3 och sedan har en dunderskräll som A-häst i Diamanstoet (V75-4) nr 11 Global Tenderness som gör debut i regi Jerry Riordan, ny kusk Erik Adielsson, barfota runt om och spurtstark...(under 2%)

V75 Halmstad 2 mars - Dagens TravBet

System:  4 388  kr   18 andelar  244 kr/ andel

Systemkrav: 2 av 4 A-hästar måste vinna samt Max 1 C-häst får vinna

Lycka Till!