Anfallskris i Sheffield U...

20.10.2019

Singel - ATG Sport

Sheffield U-Arsenal 2 1.98 x 250 kr

Avspark: måndag 21 okt kl 21:00

Var en något bekymrad tränare Chris Wilder som under dagens presskonferens sa att han kan komma att sakna inte mindre än tre anfallsspelare/offensiva mittfältare till mötet mot Arsenal. David McGoldrick (inte aktuell för spel), medans det är frågetecken för John Fleck (svullen vrist), Callum Robinson och Oliver McBurnie.

En vunnen match på de fem senaste tävlingsmatcherna och med endast två gjorda mål förstår jag att den gode Wilder är bekymrad. Skulle inte någon av herrarna kunna spela står "gamlingen" Billy Sharp beredd.

Arsenal har inga nya skador i truppen. Anfallets Alexandre Lacazette som inte spelat på de sju senaste matcherna är i full gång med träningen men den här kommer kanske för tidigt. Bukayo Saka troligtvis från start.

Följande startelva (4-2-3-1)! Leno - Tierney, Luiz, Holding, Bellerin - Xhaka, Guendouzi - Saka, Ceballos, Pépé - Aubameyang

Mittfältaren Reiss Nelson som ådrog sig en skada under uppehållet beräknas vara tillbaka till nästa månad. Såväl Kieran Tierney och Hector Bellerin kan göra sin första ligastart på måndag. Även Mesut Ozil har haft en bra träningsvecka.

Gästerna har en offensiv spelande trupp som i i mina ögon är ett "huvud" högre än nykomlingen.

Lycka Till/

Curre